image1

Donington Park begroet het volgende World Superbike spektakel 2022…

Donny 14.07.2022 - 11:08

Na vier weken pauze keert het WorldSBK 2022 terug naar het circuit waar dit prachtige kampioenschap in 1988 zijn wortels sloeg: Het bekende Donington Park Circuit onder de rook van het Britse Derby.

In het verleden hebben we op het historische Donington Park circuit al veel spannende en emotionele races mogen meemaken en ook 2022 beloofd een  weekend met veel spanning en vooral emotie te worden.

Het 35e WorldSBK seizoen is sowieso op weg om één van de beste en spannendste seizoenen van de laatste jaren te worden ondanks dat het drietal Alvaro Bautista (Ducati) Jonathan Rea (Kawasaki) en Toprak Razgatlioglu tot dusver de toon aangaven.

Verder lezen: Donington Park begroet het volgende World Superbike spektakel 2022…

Dutch TT Assen/The Netherlands MotoGP™ Day 2....

 

 

 

 

 

 

 

 

Motul TT Assen/The Netherlands Results Qualifying MotoGP™ Day 2:

Verder lezen: Dutch TT Assen/The Netherlands MotoGP™ Day 2....

WorldSBK Misano/Italia: De "puntenpakkerslijst" van Misano Adriatico…

Na het vierde WorldSBK event op het Misano World Circuit “Marco Simoncelli” kijken we ook nu even terug van wie de winnaars en verliezers zijn van de Pirelli Emilia-Romagna Round 2022 aan de Italiaanse Riviera.

Aan spanning en spektakel ontbrak het werkelijk niet tijdens deze vierde ronde van het Superbike WK en het in grote getale opgekomen publiek, bijna 66.000, konden genieten van races, en dat in alle klassen, op het allerhoogste niveau.

P1. Alvaro Bautista 59 punten: Net als al in Estoril/Portugal verliet WK leider Alvaro Bautista (Ducati) ook Misano als grote winnaar wat hem dus ook weer tot de grootste “puntenpakker” maakt.

Verder lezen: WorldSBK Misano/Italia: De "puntenpakkerslijst" van Misano Adriatico…
2022  Donnyfoto.com   Datenschutzerklärung |Impressum |