image1

Winnaars en verliezers van Argentinië: Eigenlijk geen…

Na een interessant en vooral spannend Argentijns Superbike weekend werpen we een “korte” blik terug op de winnaars en verliezers van het afgelopen weekend.

Realistisch gezien, of zijn we te verwend, is het erg moeilijk om hier nu een grote winnaar of grote verliezer te analyseren: Eigenlijk waren er geen grote winaars/verliezers in San Juan Villicum!

1.Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK 53 punten.

Met zijn twee zeges en een derde plaats in de tweede “normale” race behoord Toprak Razgatlioglu met 53 punten tot één van de winnaars van San Juan Villicum.

Verder lezen: Winnaars en verliezers van Argentinië: Eigenlijk geen…

WorldSBK Argentinië 2021: Razgatlioglu versus Rea...

Donny  14.10.2021 - 10:50

Na de dans in het Portugese Portimão gaat het komend weekend, 15 t/m 17 oktober, verder met een tango op het Argentijnse Circuito San Juan Villicum nabij San Juan, voor de eerste (kleine?) finale van het Superbikes WK 2021.

Het aan de voet van het Andes gebergte gelegen Circuito San Juan Villicum is 4276 meter lang, telt 17 bochten, 7 naar rechts en 10 naar links, waarbij het langste rechte stuk is 546 meter bedraagt.  

Na een ietwat vreemd verlopen Portugal ronde, waar beide koplopers Jonathan Rea (Kawasaki) en Toprak Razgatlioglu (Yamaha) beide, Rea zelfs twee keer, een DNF (did not finish) casseerden is de spanning voor het Argentinië event natuurlijk te snijden.

Verder lezen: WorldSBK Argentinië 2021: Razgatlioglu versus Rea...
2022  Donnyfoto.com   Datenschutzerklärung |Impressum |