image1

Chaz Davies opnieuw out?

Drama bij Ducati: Chaz Davies crasht tijdens Supermoto training!

Vanmorgen 31.08.2018 ontvingen we opnieuw slechte berichten omtrent Davies. De Ducati fabrieksrijder zou tijdens een Supermoto training in het Spaanse Aragón gisteren, donderdag, hard gecrasht en zich daarbij opnieuw aan zijn "fris genezen" schouder geblesseerd hebben.

Ook is er sprake van een zware hersenschudding. Davies verbleef ter observatie afgelopen nacht in het ziekenhuis van Alcaniz waar hij vandaag verder onderzocht/behandeld wordt! Een preciezere diagnose wordt vandaag nog bekend gegeven!

Nog niet zo heel lang geleden brak zich Aruba.it Ducati tijdens een crash met een mountainbike zijn sleutelbeen en viel 5 weken uit. Ook de World Ducati days moest de Walesman, wat rijden betreft dan, laten schieten vanwege deze blessure.

Vorige week, na een pauze van meer dan 4 weken, klom de 31 jarige tijdens de officiële WorldSBK test weer op zijn Ducati Panigale R.

Mocht dit echter alles kloppen is de deelname van Chaz Davies voor het komende event in Portimaó (14 t/m 16 september) meer dan een groot vraagteken en kan het zelfs gebeuren dat de Ducati coureur opnieuw voor langer uitgeschakeld is! 

 

 

 

 

 

 

 

2024  Donnyfoto.com   Datenschutzerklärung |Impressum |